Bemutatkozás

Fél Attila

Gomba-szakellenőr, a képzés alapítója és oktatója, a Gombavarázs című könyv szerzője és hazánk első online gombatanfolyamának megalkotója.
 

A természet szeretete már gyermekkoromban is meghatározó szerepet játszott életemben. Amikor csak tehettem az erdőt jártam és a különféle élőlények sokaságát csodáltam, vizsgáltam. A legtöbb figyelmet mindig is a gombáknak szenteltem. 2012 őszén iratkoztam be gomba-szakellenőr képzésre és a sikeres vizsgát követően, 2014-ben egy felsőfokú tanfolyamon folytattam tanulmányaimat. 2014-től tartok tanfolyamokat és vezetek gombásztúrákat a Vértes erdeiben, az ország különböző területein és néha külföldön is. 2017 januárjában elindítottam online gombatanfolyam weboldalamat, ami Magyarországon forradalmi újításnak számít. Az év nagy részét a Dominikai Köztársaságban töltöm és az országban fellelhető gombafajok iránt intenzíven érdeklődöm és tanulmányozom őket. Kutatásaimat La Española szigetének északnyugati részén folytatom, főleg Puerto Plata tartományban.

A nagy távolság miatt ritkán utazok vissza Magyarországra, ezért terepgyakorlatokat nem túl sűrűn tartok. Viszont így  is az egyik legfontosabb dolog számomra, hogy a gombászok jól érezzék magukat és mindemellett minőségi tudásra tegyenek szert. Nagyon köszönöm, és örülök minden egyes gombásznak aki velem tart.

Elérhetőségek

WhatsApp: +1 809-762-54-83  Viber: Fél Attila, +1 809-762-54-83 Email: gombasztanfolyam@gmail.com

Previous
Next